Gebraden Masterbeef Sranang

Gebraden Masterbeef Sranang

Gebraden Masterbeef Sranang

Aantal personen: 6

Bereidingstijd:

90 minuten.

Ingrediënten

100 gram
Masterbeef
2-3 takken selderij
2 eetlepels tomatenpuree
1 dl melk
750 gram runderlappen
3 sneetjes geweekt brood
1 ei
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af, ontbot het en snijdt het in stukjes. 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de selderij en het brood met de Masterbeef en de runderlappen goed mengen; hierna het ei, de melk en de tomatenpuree door het geheel mengen, eventueel op smaak brengen met extra masterbeef (roerbakmix).
Het geheel in een beboterde ovenschaal doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden in 60 minuten gaar braden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus